Najnovšie recenzie zo sekcie Fitness rukavice
- nic
- nekvalitny material
opsaok pri prvom poziti a zacalo roztrhavat pri siti. Taky smejd som este nikdy nevidel. Nekupujte ,Obrovske sklamanie
- Fajn na cvičenie aj na iny šport ako in-line korčule a bike
Rukavice treba hygienickejšie a mne sa lepšie cviči je to o zvyku
- Kvalitný materiál
- Výborné na úchop, prispôsobia sa rýchlo každej ruke
- Omotávka pomôže ako opora pre ruku, aj keď nemusí vyhovieť každému
- Nekvalitné spoje, rukavice boli po 10 mesiacoch pravidelného cvičenia nepoužiteľné
- Vysoká cena
Tieto rukavice som vlastnil 2x a v oboch prípadoch sa prejavili nekvalitné spoje, ktoré držia obe časti rukavíc - hrubšiu kožu na úchope a tenšiu, ktorá je na vrchnej časti. Spoje sa začali rozpadávať na prstoch po cca 6 mesiacoch pravidelného používania (4-5x do týždňa), čo komplikovalo úchop, do 10 mesiacov boli nepoužiteľné. Moja blbosť že som si v oboch prípadoch neodložil bloček z nákupu, inak by som ich určite reklamoval. Pri produkte s cenou takmer 40€ je toto podľa môjho názoru veľmi zlá vizitka. Produkt teda neodporúčam.
MadMax Basic MFG250
Pridané: 21. apríla 2016
(naposledy upravené 21. apríla 2016)
Zakúpený v Sportisimo.sk
- príjemný materiál
- "kožené dlane"
- zatiaľ nemám
Príjemný materiál, cvičila som zatiaľ 2x s nimi, výhrady nemám. Pre bežné cvičenie absolútne vyhovujúce rukavice. Odporúčam
- výborná kvalita
Venujem sa street workoutu, a tieto rukavice mi veľmi pomáhajú. Nevzniknú mi ani mozole, či krvné zrazeniny v dlaniach, čo bol môj problém predtým.
Vydržím aj dlhšie visieť na ihrisku, dlane nebolia hneď. Môžem sa cvičeniu plnohodnotne venovať bez toho, aby som myslela na to, či sa dlaňami udržím na tyči.
- Vysoká kvalita
Vysoká kvalita a veľmi rýchle dodanie
Odporucam.
- ok
- nemá
dobré ok
Som začiatočníčka, pre mňa to bol skvelý výber, za dobrú cenu
- Nic som nezistil
Zatial nic
- vyborne sedia
- vydrzia tak 6-8 mesiace pri pravidelnom treningu,na niektorych miestach sa páre sitie ale inak som snimi maximalne spokojny
objednal som si ich už druhy krat su super ale ako kazde ine rukavice casom sa rozpadnu ale za tu cenu vyborne omnoho lepsie ako napr:Biotech rukavice
odporúčam
dobrý pomer cena/ kvalita
- Su super, troska smrdia :-) ale za tu cenu su perfektne.
Ok
- ...rychla komunikacia,rychle dodanie,tovar v poriadku :-)
Rukavice este testujeme,po prvom cviceni ok :-)
super kvalita sadli ako uliate
- nemajú chybu
dobre sa v nich cvičí
- Casom sa trhaju ale tak 4roky dobre sluzili...
Myslim si ze celkom kvalitne rukavice neviem to nejak objektivne zhodnotit cvicim len 5rokov boli/su to moje prve rukavice takze neviem kolko by mali vydrzat kvalitne rukavice ale tieto mi drzia uz cca 4roky takze myslim ze slusny vykon. Uz su sice dotrhane trocha,popraskane,koza vytvrdnuta je to uz taky trocha hnoj ale tak zas daval som ich aj zo 5x oprat co by sa nemalo ako som sa az neskor dozvedel ale pouzivam ich este stale nakolko ine nemam ale dnes som si uz akurat objednal nove Mad Max - Extreme 2nd Edition tak snad nejakych tych 5rokov potiahnu.
- Vzdušnosť na záhlavý ruky.
- Na dlani by mohla byť trochu viac výplne a viac výberu z farieb
Rukavice sú viac účelové. Na fitnes manžel ich vyuýíva na bicyklovanie a pri turistike k trekovým paliciam
- spevnenie zapastia
- super cena
po opotrebovani tychto rukavic ich kupim znova,len tolko...
som spokojny
Zobrazujem 401 - 420 zo 476 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...24 Ďalšie »