Najnovšie recenzie zo sekcie Fitness rukavice
- Netrafil som veľkosť
Rukavice na jednotku, parada
- Uplne super kvalitne rukavice .. pouzivam ich pravidelne a vobec nejavia nejake hnamky opotrebenia alebo ze by sa trhali som uplne spokojný rukaviv´ce su pohodlne netlacia ani meskrabu .aj nadalej ostanem verným zakaznikom
- Ziadne
Odporucam kazdému Tento obchod kto chce mat kvalitne veci za dobru cenu
- rukavice sedia výborne
- výborná kvalita
Super kvalita
- Výhoda
Odporúčam obchod. Rukavice sú skvelé. A leginy sú z úžasného materiálu. ❤
výborne se s nimi cvičí, spevnené zápästie, a hlavne žiadne pľuzgiere aj po náročnom cvičení
- Červená farba ostáva na zápästí ale inak účel splnili
- krásne a pohodlné
rukavice tejto znacky su na trhu viac desatroci ... na zaklade mojich predchadzajucich skusenosti u mna je to uz stvrty par rukavic danej znacky - jednak pohodlie pri cviceni, jednak vyborne riesena stabilizacia zapastia ...
zatiaľ som spokojný
Z hľadiska ceny produktu, kvalita rukavic dostačujúca. Určite odporúčam.
- Sadnú presne na ruku sú mäkké a pohodlné
- Super cena vysoká kvalita
- Nie sú
objednal som si večšie čislo -nesedia mi
- Kvalitné použité materiály
- Dobrá elastická omotávka - veľmi dobre fixuje zápästie, ľahko sa zapína
- Pekny dizajn madmax
- Jediná vec, na ruke sedia celkom dobre, avšak pri hmate napríklad na činky občas tlačí nazberaná látka na dlani, čo sa mi pri ostatných značkách nestávalo. Čiže esteticky sú super, normálne sedia velmi dobre, len pri hmate pre mňa osobne nie sú ergonomicky.
Veľmi kvalitné a dizajnove rukavice, prievzdusny elasticky zvrsok, pevný kvalitne podšitý kožený spodok rukavice vnutro vymäkčené pre komfort pri nosení. Avšak ako som spomenul vyššie, pri hmate sa na dlani často nazberá látka, pričom pri vystretých prstoch sú tesné.
Inak hodnotím veľmi pozitívne, spomenutý problem nie je nič katastrofálne, keď zoberiem do úvahy ostatné kvality.
- Rukavice sú perfektné
- Sedia presne
- Robusný material, uvidime, kolko vydrzi v praxi
Zozačiatku trocha tuhšie, treba ich "rozhýbať", ale to nieje minus.
Zobrazujem 301 - 320 zo 479 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...24 Ďalšie »